Τα Nike Air Force 1 με την… Μορφή του Σπανούλη!

Το Sneaker10 σε συνεργασία με τη Nike, έδωσε στα εικονικά Air Force 1 Μορφή! Την μορφή του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη!

O δικός μας «Kill Bill», με δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες, MVP δύο Final 4 και ως 2ος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα ζευγάρι αφιερωμένο σε αυτόν! Έτσι τα παπούτσια με το νούμερό του και με το σκίτσο του προσώπου του, είναι πλέον πραγματικότητα!

Την περασμένη Τετάρτη, ήταν από νωρίς στο κατάστημα Sneaker10 για να κάνει το πολυαναμενόμενο «unboxing» και να αντικρύσει τις παπουτσάρες του! Αξίζει να σημειωθεί ότι το design τους εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο ανερχόμενος καλλιτέχνης #Spent1.
Ο γνωστός «γκραφιτάς» δημιούργησε ένα σχέδιο με το πρόσωπο του Σπανούλη και με έντονα χρώματα, το οποίο στην πορεία αποτυπώθηκε πάνω στα Air Force 1, με την νέα υπηρεσία του Sneaker10!

AirForce1_Sneaker10
Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία Sneaker ID. Ουσιαστικά είναι μια καινοτομία του Sneaker10, που απευθύνεται σε’ σένα που θέλεις να δώσεις το δικό σου προσωπικό στοιχείο στα παπούτσια σου, να τα κάνεις μοναδικά, και να έχουν πλέον τη δική τους ταυτότητα!
Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα ισχύει μόνο στο κατάστημα Sneaker10 στην οδό Μητροπόλεως 76, στο εμπορικό κέντρο River West και στη Νέα Ερυθραία, στην οδό Χ. Τρικούπη 152!