Το 8ο κατάστημα Sneaker10 άνοιξε στην Λάρισα!

Ακόμα ένα κατάστημα Sneaker10 άνοιξε αποκλειστικά για τους sneaker-addicts, στην Λάρισα! Πιο συγκεκριμένα στην οδό Κύπρου 24!

… Ένα κατάστημα – παράδεισος για κάθε Sneakerhead που αναζητά τις πιο retro δημιουργίες, τις πιο limited collections και τα πιο «ψαγμένα» Brands! Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει Opening Party, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την προσθήκη ενός ακόμα καταστήματος στην ultimate αλυσίδα καταστημάτων Sneaker10!

Τo Grand Opening Party ήταν απλά λαμπερό! Τα vibes έδινε ο Snik, με 1.000+ κόσμο να ξεσηκώνονται, από το ρυθμό της trap μουσικής. Παράλληλα ο γνωστός urbanκαλλιτέχνης Spent1, έκανε customization σε sneakers για τους πιο ψαγμένους, που θέλουν την προσωπική τους πινελιά. Όσοι ήταν εκεί, διασκέδασαν και παράλληλα ανακάλυψαν τις πιο hot τάσεις σε sneakers & apparels!

Μπαίνοντας στο Sneaker10 καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για ακόμα ένα κατάστημα… Αλλά για ένα κατάστημα με πάθος για τα sneakers! Είναι o ιδανικός προορισμός γι’ αυτούς που αναζητούν το «κάτι παραπάνω»… Super limited Collections από τα πιο iconic Brands μεταξύ adidas Originals, Nike, Jordan, Reebok Classics, Puma, THE NORTH FACE, Vans και πολλά ακόμα Super-Hot Brands!

Το Sneaker10 point της Λάρισας στην οδό Κύπρου24, αποτελεί σκέτο πειρασμό και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Spoil Alert!!! Έρχεται κατάστημά Sneaker10, σύντομα και στη Θεσσαλονίκη! StayTuned! 😉