Η adidas Originals μας ξανασυστήνει τα OZWEEGO!

H adidas Originals, έρχεται να μας ξανασυστήσει το OZWEEGO, ένα ελαφρύ και άνετο παπούτσι βγαλμένο από τα ‘90s, σε μια φρέσκια, lifestyle έκδοση, εμπνευσμένη από το bold design του ’90, που όμως έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες του streetstyle της εποχής.

Καθ’ όλη τη δεκαετία του 1990 το OZWEEGO υπήρξε σε διάφορες εκδοχές, οι οποίες καθιέρωσαν τη μόδα υπέρ των φουτουριστικών παπουτσιών. Σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη εκδοχή του OZWEEGO, είναι το sneaker OZWEEGO 3 του 1998, το running παπούτσι που έγινε μέρος του street culture.

Για αυτή τη νέα προσέγγιση του μοντέλου, η adidas Originals εντόπισε τα πιο πρωτότυπα στοιχεία του OZWEEGO 3, όπως οι τεχνολογίες adiPRENE και adiPRENE+, που προσφέρουν απόλυτη άνεση σε όποιον φοράει το παπούτσι, και τα μετέφεραν στη σύγχρονη έκδοση του sneaker.

Με design που τραβάει όλα τα βλέμματα, τις έντονες γραμμές στην ενδιάμεση σόλα και neon λεπτομέρειες, το νέο OZWEEGO είναι η μεταφορά της design γλώσσας του ’90 στο σήμερα. Η νέα έκδοση του αγαπημένου sneaker διατηρεί χαρακτηριστικά της δεκαετίας του ’90, όπως το suede και το TPU στο πάνω μέρος του παπουτσιού και τα παρουσιάζει σε ένα νοσταλγικό λευκό χρώμα με φωσφοριζέ κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες, θυμίζοντας τη χρωματική παλέτα εκείνης της αξέχαστης, για το streetwear lifestyle, εποχής.

Πως μπορείς να τα αποκτήσεις;

Μπες στο sneaker10.gr ή επισκέψου κάποιο από τα καταστήματά μας και κάνε δικό σου το ανανεωμένο μοντέλων της adidas Originals, OZWEEGO!

 

Three things to keep on mind